Лікарні, школи і клуби відкриють до Дня Незалежності на Прикарпатті

До  Дня незалежної України  на Прикарпатті пройдуть новосілля у Будинках культури, клубах, дитсадках  і запалять газ, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

До Дня  незалежності України в ряді сіл  Прикарпаття пройдуть новосілля  у Будинках кудьтури, клубах, дитячих  садках; вперше запалають голубі вогники в оселях краян.

На Спаса, свято Преображення Господнього, у Новосілці Тлумацького району урочисто відкриють соціально-культурний комплекс (за часів першої каденції голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, у 2004 році, тут було розпочато реконструкцію сільського клубу з добудовою ФАПУ та бібліотеки)

У неділю, 22 серпня, у селі Копанки  урочисто відкриють дитячий садок. За словами голови Калуської районної державної адміністрації Василя Качмара, на реконструкцію приміщення копанківського дитсадка з місцевого та районного бюджетів було виділено 600 тис. грн.

У селі Голинь 23 серпня відбудуться урочистості  з відкриття Школи мистецтв. На будівельні й опоряджувальні роботи з реконструкції Голинської школи  мистецтв з місцевого та районного бюджетів було скеровано майже 250 тис. грн.

Тоді  ж , у понеділок, у селі Перевозець урочисто запалять газ в новопрокладеному розвідному газопроводі.

20 серпня  у Косові урочисто відкриють  після реконструкції дитяче відділення  Косівської райлікарні, а 24 серпня здадуть в експлуатацію районний Будинок культури.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи