У Тернополі на день міста не хочуть слухати попсу з Москви



У Тернополі на день міста не хочуть слухати попсу з Москви. Молоді націоналісти дослідили тексти пісень виконавців.

Як повідомляє «Gazeta.ua», націоналістичні громадські організації Тернополя хочуть домогтися заборони концерту естрадних виконавців, який має відбутися на співочому полі міста.

Захід пройде з нагоди 470-ї річниці з дати його заснування. Активісти протесту прослухали тексти пісень виконавців, які мають виступати на сцені, і дійшли висновку, що вони низькоетичні та аморальні.

До Тернополя запрошені спеціальні гості з Москви “Пропаганда”, Алекс Тонких, “DJ Джаз”

"Гурт "Пропаганда" співає про наркоманку-токсикоманку. Діджей Джаз у своїх піснях кричить "Я Сергей, ложись, раздевайся скорей". В одній пісні групи DRESS CODE дівчина співає "Он у тебя твьордий, ти достайош єго смєло, давай бєрісь за дєло”, а в приспіві репетує "Я кончаю!!!", - розповів голова обласної організації Молодіжний націоналістичний конгрес Богдан Яремко.

На афішах концерту вказано, що він відбувається під патронатом губернатора області Михайла Цимбалюка та міського голови Тернополя Романа Заставного.

"Влада до дня міста влаштовує тернополянам концерт низькоякісних приїжджих попсових виконавців, а місцеві гурти до виступу ніхто не просить”, - обурений Яремко.

Активісти, які виступають за заборону концерту, готують звернення до міської та обласної влади, в якому проситимуть, аби заплановане шоу перенесли в сумновідоме село Малашівці.

Саме під цим селом знаходиться сміттєзвалище, куди з Тернополя вивозять непотріб.

"Звичайно, ми не віримо, що влада на наше звернення відреагує. Тому вирішили власними силами організувати в центрі міста концерт місцевої музики. Сподіваємося, що на нього прийде більше людей, аніж на дешеву попсу”, - підсумував Яремко.

Нагадаємо, раніше через підтоплення у селищі Коропець Монастириського району на Тернопільщині перенесли запланований кулінарний фестиваль "Коропфест".

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи