Генсек УЄФА вже побачив у Львові щось схоже на стадіон



Генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно ознайомився з підготовкою Львова до Євро-2012 сьогодні, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради. 

В рамках свого візиту генсек УЄФА ознайомився з ходом будівництва нового терміналу львівського аеропорту, побував на будівельному майданчику стадіону та оглянув фан-зону неподалік театру імені Соломії Крушельницької.  

„Не секрет, що були певні занепокоєння щодо стану підготовки Львова до ЄВРО-2012 — в основному щодо аеропорту та будівництва стадіону. Але мушу зазначити, що те, що я сьогодні побачив, вселяє в мене оптимізм. Я говорю не лише  про інфраструктуру. Наприклад, якщо говорити про стадіон, то це вже виглядає як стадіон. Тоді як ще  кілька місяців тому це було схоже на ідолів на острові Пасхи”, — сказав Джанні Інфантіно після огляду об’єктів Євро-2012.  

Після відвідин Львова делегація УЄФА вирушить в Донецьк. Наступного дня, 12 серпня, делегація відвідає Харків та Київ. 

Візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради УЄФА Євро-2012, яке пройде наприкінці вересня цього року в Ньоні.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи