75 % місячної норми опадів випало за ніч у Львові






75 % місячної норми опадів  випало за ніч з 9 на 10 серпня у Львові, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради. 

В ніч з 9 на 10 серпня у Львові спостерігався шквалистий вітер, подекуди град та сильні дощі. Станом на 3 годину ночі було зафіксовано 57 мм опадів, що становить 75 % місячної норми. 

Внаслідок негоди було затоплено підвали житлових будинків, залито дахи та нанесено мул на дощоприймачі, по вул. Торф’яній та Вербовій зафіксовано витік ріки Полтви, а на вул. Кропивницького на тролейбусні лінії електропередач впало дерево.   

Протягом ночі було відімкнено 6 насосних станцій „Львівводоканалу”, проте вже на ранок їхню роботу було відновлено. 

Водночас як повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі ВАТ „Львівобленерго”, внаслідок негоди на Львівщині було вимкнено 2 лінії електропередачі напругою 110кВ, 6 ліній електропередачі 35кВ та 12 ліній електропередачі 6-10кВ, що призвело до припинення електропостачання 228 населених пунктів повністю та 23 частково. 

Найбільше постраждали Пустомитівський, Городоцький, Радехівський та Жовківський райони Львівщини.   

Станом на 8 год. ранку 10 серпня відновлено електропостачання більшості споживачів. Залишаються вимкненими 13 населених пунктів повністю та 8 частково у Жовківському та Пустомитівському районах.  

Робота по відновленню електропостачання споживачам триває.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи