Франківський “Ураган” здолав чемпіона Польщи

У завершальний день міжнародного турніру "Beskidy Futsal Cup 2010" івано-франківський "Ураган" у безкомпромісній боротьбі тільки у серії післяматчевих пенальті здолав чемпіонів Польщі - "Академію" з Пнєв, і посів третє підсумкове місце, - повідомляє прес-служба “Урагану”.

Говорячи про сам поєдинок, варто зазначити, що основний і додатковий час цієї зустрічі переможця не виявив. Вже на 9-й хвилині матчу "ураганівці" були по переду завдяки голу Валентина Цвєлих. Але наприкінці першого тайму "академіки" зуміли зрівняти рахунок, а згодом - і вийшли уперед. Відтак за рахунку 1:2 на користь поляків команди пішли на перерву.

На початку другого тайму повторне попередження у складі "Урагану" одержав Євген Валенко, який залишив свою команду в меншості . "Академія" сповна використала чисельну перевагу, забивши третій гол у ворота "Урагану" наприкінці другій хвилини, коли команди грали в нерівних складах. Однак івано-франківці проявили характер, і впродовж двох хвилин змогли зрівняти рахунок! На 25-й хвилині свій другий гол на турнірі забив Андрій Сімка, а незабаром красиву атаку українців Федір Пилипів завершив голом - 3:3.

Основний час зустрічі переможця не виявив. Відтак, за регламентом турніру, командам належало зіграти і додатковий час. На другій хвилині овертайму поляки знову вийшли вперед (3:4). Але не минуло і 60-ти секунд, як Валентин Цвєлих відновив статус-кво! Знову бойова нічия - 4:4, і "бронзового" призера турніру мала визначити серія післяматчевих пенальті, під час якої українці і довели свою перевагу. Пилипів, Павлюк і Цвєлих з шестиметрової позначки не схибили, натомість поляки реалізували тільки одну спробу (двічі пробили повз порота, а ще один м'яч відбив Ципун).

Переможцем другого "Кубку Бескидів" стали господарі турніру - місцевий "Рекорд", що у польському фіналі з рахунком 8:5 переграв "Хуртап". У матчі за п'яте місце "Шахтар" просто розтрощив словацький "Макротім" - 15:1.

Кращим молодим гравцем турніру організатори визнали Павєла Будняка з "Рекорду". Кращим воротарем став його напарник по команді Крістіан Брзенка. Найкращим бомбардиром з 6-ма забитими м'ячами став Олег Мірошник з "Шахтаря", а статуетка кращому нападнику турніру дісталася "ураганівцю" Андрію Сімці. Кращими гравцями кожної команди були обрані: Марцін Станіславські (Академія), Федір Пилипів (Ураган), Даніель Кравчик (Хуртап), Пьотр Павелек (Рекорд), Андрій Пагац (Макротім), Олег Мірошник (Шахтар) .

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи