Франківський “Ураган” здолав чемпіона Польщи

У завершальний день міжнародного турніру "Beskidy Futsal Cup 2010" івано-франківський "Ураган" у безкомпромісній боротьбі тільки у серії післяматчевих пенальті здолав чемпіонів Польщі - "Академію" з Пнєв, і посів третє підсумкове місце, - повідомляє прес-служба “Урагану”.

Говорячи про сам поєдинок, варто зазначити, що основний і додатковий час цієї зустрічі переможця не виявив. Вже на 9-й хвилині матчу "ураганівці" були по переду завдяки голу Валентина Цвєлих. Але наприкінці першого тайму "академіки" зуміли зрівняти рахунок, а згодом - і вийшли уперед. Відтак за рахунку 1:2 на користь поляків команди пішли на перерву.

На початку другого тайму повторне попередження у складі "Урагану" одержав Євген Валенко, який залишив свою команду в меншості . "Академія" сповна використала чисельну перевагу, забивши третій гол у ворота "Урагану" наприкінці другій хвилини, коли команди грали в нерівних складах. Однак івано-франківці проявили характер, і впродовж двох хвилин змогли зрівняти рахунок! На 25-й хвилині свій другий гол на турнірі забив Андрій Сімка, а незабаром красиву атаку українців Федір Пилипів завершив голом - 3:3.

Основний час зустрічі переможця не виявив. Відтак, за регламентом турніру, командам належало зіграти і додатковий час. На другій хвилині овертайму поляки знову вийшли вперед (3:4). Але не минуло і 60-ти секунд, як Валентин Цвєлих відновив статус-кво! Знову бойова нічия - 4:4, і "бронзового" призера турніру мала визначити серія післяматчевих пенальті, під час якої українці і довели свою перевагу. Пилипів, Павлюк і Цвєлих з шестиметрової позначки не схибили, натомість поляки реалізували тільки одну спробу (двічі пробили повз порота, а ще один м'яч відбив Ципун).

Переможцем другого "Кубку Бескидів" стали господарі турніру - місцевий "Рекорд", що у польському фіналі з рахунком 8:5 переграв "Хуртап". У матчі за п'яте місце "Шахтар" просто розтрощив словацький "Макротім" - 15:1.

Кращим молодим гравцем турніру організатори визнали Павєла Будняка з "Рекорду". Кращим воротарем став його напарник по команді Крістіан Брзенка. Найкращим бомбардиром з 6-ма забитими м'ячами став Олег Мірошник з "Шахтаря", а статуетка кращому нападнику турніру дісталася "ураганівцю" Андрію Сімці. Кращими гравцями кожної команди були обрані: Марцін Станіславські (Академія), Федір Пилипів (Ураган), Даніель Кравчик (Хуртап), Пьотр Павелек (Рекорд), Андрій Пагац (Макротім), Олег Мірошник (Шахтар) .

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи