Тернопіль включено у офіційний каталог УЄФА

30 липня до Тернополя прибув директор департаменту з організації заходів УЄФА Лукас Ахерман. Метою його візиту було підтвердження факту розгляду нашого міста як тренувального центру у рамках «Євро-2012», - повідомили кореспондента “ОстроВ” в прес-службі міської ради.

Міський голова Тернополя Роман Заставний разом з представниками обласної влади зустрічав пана Лукаса та ознайомив його із станом справ з підготовки спортивної та готельної інфраструктури в Тернополі. Представник УЄФА оглянув центральний міський стадіон, де на даний час здійснено такі роботи: реконструкцію внутрішніх приміщень (роздягальні, душові, адмінприміщення), входу та виходу на стадіон, фойє; модернізацію футбольного поля (за допомогою спеціальної машини) та забезпечення його автоматичного зрошування, встановлення сучасної системи озвучення. З 1 липня розпочато роботу із встановлення даху над південною трибуною. Також розроблено проектно-кошторисну документацію загальної реконструкції стадіону (ремонт трибун, заміна пластикових сидінь, встановлення освітлення).

Пан Лукас зазначив, що «Євро-2012» - це постійне вдосконалення і саме від об’єднання зусиль усіх виконавчих структур залежить організація наступних етапів підготовки до чемпіонату і відповідно вибір європейською командою того чи іншого міста.

Зі свого боку, міський голова Роман Заставний наголосив, що Тернопіль зробив перші вагомі кроки на шляху до «Євро-2012» і сьогодні влада особливо зацікавлена у такій співпраці.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи