Україно-польсько-ізраїльський семінар «Ковчег-2010» відбувається на Львівщині



Україно-польсько-ізраїльський молодіжний семінар «Ковчег-2010» відбувається на Львівщині, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.  

У  Святоуспенській Унівській Лаврі на Львівщині відкрився міжрелігійний молодіжний семінар «Ковчег-2010» Сусіди на добре і на зле: відповідальність перед майбутнім», який проходитиме з 27 липня по 4 серпня. 

Участь в урочистому відкритті взяли Архієпископ Львівський УГКЦ Ігор Возняк, перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків, перший секретар Представництва МЗС України у Львові Катерина Терек-Медвецькі, керівник відділу Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки України Олександр Мовчан, Генеральний консул Польщі у Львові Гжегож Опаліньскі, голова Федерації польських організацій в Україні Емілія Хмельова, проректор УКУ Мирослав Мартинович. 

«У стінах цього монастиря ми повинні вчитися толерантності одне до одного. Наша спільна історія мала різні періоди, маємо пам’ятати історію, але спрямовувати погляд в майбутнє», — сказав Гжегож Опаліньскі. 

Організаторами заходу є Український Католицький Університет, Генеральне консульство Польщі у Львові, Міністерство освіти і науки України, Федерація польських організацій в Україні, Міський палац культури ім. Г. Хоткевича, Всеукраїнський центр вивчення Голокосту «ТКУМА».  

Участь у семінарі бере молодь з України, Польщі, Ізраїлю.




Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи