Від 4 до 20,22 грн. коштуватиме харчування для тернопільських школярів



За інформацією начальника міського управління освіти Олександра Остапчука, з 1-го вересня 2010 року і до кінця 2010-2011 навчального року від плати за харчування буде звільнено учнів 1-4 класів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям", дітей, які займаються в спеціалізованих спортивних класах, в межах коштів, передбачених у кошторисах навчальних закладів. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської міської ради.

Також встановлено вартість харчування для учнів 1-4 класів до 4 гривень, для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям" - до 5 гривень, для учнів спеціальної школи до 5,50 та учнів, які займаються у спеціалізованих спортивних класах - до 4,50 гривень.

Для учнів інтернатної групи з футболу при навчально-виховному комплексі «Школа-ліцей № 13» та для учнів інтернатних груп Тернопільської спеціальної школи вартість харчування встановлено у розмірі до 20 грн. 22 коп. на день.

За словами Олександра Остапчука, у навчально-виховних комплексах дошкільних навчальних закладах, на базі яких відкрито перші класи, харчування учнів здійснюватиметься відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року № 1591 «Про затвердження норм харчування в навчальних та оздоровчих закладах». Розмір плати за їх харчування буде встановлено на рівні розміру плати для дітей дошкільного віку.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи