В Тернополі ветеранів ОУН-УПА забезпечать мобільним зв’язком



В Тернополі затвердили обласну програму "Ветеран" на 2010-2014 роки. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода".

Депутати-свободівці внесли свої пропозиції та зауваження щодо даної програми, тим самим забезпечивши гідне відзначення героїчних змагань та днів перемог українського народу. З ініціативи свободівців, окрім інвалідів війни та учасників бойових дій, реабілітовані жертви політичних репресій в Україні та ветерани ОУН-УПА будуть забезпеченні мобільним зв’язком у разі неможливості забезпечення їх помешкання стаціонарним телефонним зв’язком.

"Програма "Ветеран" на 2010-2014 роки, запропонована обласною державною адміністрацією, не передбачала вшанування ветеранів ОУН-УПА. Тільки після внесення наших пропозицій, котрі підтримав депутатський корпус, програма передбачатиме гідне вшанування не тільки ветеранів та інвалідів війни, але й жертв політичних репресій в Україні та ветеранів ОУН-УПА.

Також на попередньому пленарному засіданні Тернопільська обласна рада у змінах до обласного бюджету передбачила щомісячну доплату до пенсії ветеранам ОУН-УПА у розмірі 100 грн. «Затвердивши програму "Ветеран", мипередбачили достойне вшанування борців», - зазначила депутат облради від ВО "Свобода", голова комісії з питань соціальної політики та праці, міграції, у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Марія Чашка.



Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи