В Тернополі ветеранів ОУН-УПА забезпечать мобільним зв’язком



В Тернополі затвердили обласну програму "Ветеран" на 2010-2014 роки. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода".

Депутати-свободівці внесли свої пропозиції та зауваження щодо даної програми, тим самим забезпечивши гідне відзначення героїчних змагань та днів перемог українського народу. З ініціативи свободівців, окрім інвалідів війни та учасників бойових дій, реабілітовані жертви політичних репресій в Україні та ветерани ОУН-УПА будуть забезпеченні мобільним зв’язком у разі неможливості забезпечення їх помешкання стаціонарним телефонним зв’язком.

"Програма "Ветеран" на 2010-2014 роки, запропонована обласною державною адміністрацією, не передбачала вшанування ветеранів ОУН-УПА. Тільки після внесення наших пропозицій, котрі підтримав депутатський корпус, програма передбачатиме гідне вшанування не тільки ветеранів та інвалідів війни, але й жертв політичних репресій в Україні та ветеранів ОУН-УПА.

Також на попередньому пленарному засіданні Тернопільська обласна рада у змінах до обласного бюджету передбачила щомісячну доплату до пенсії ветеранам ОУН-УПА у розмірі 100 грн. «Затвердивши програму "Ветеран", мипередбачили достойне вшанування борців», - зазначила депутат облради від ВО "Свобода", голова комісії з питань соціальної політики та праці, міграції, у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Марія Чашка.



Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи