Міліція спростовує інформацію про пограбування офісу однієї з політичних партій в м. Коломиї

Служба зв’язків з громадськістю спростовує інформацію про пограбування офісу міськрайонної організації однієї з політичних партій в місті Коломиї, - повідомляє "paralleli.if.ua".

Припускаємо, що прес-служба цієї організації, яка поширила інформацію в інтернет-виданнях може не орієнтуватися у тлумаченні термінів чи певного роду протизаконних діянь або ж свідомо вводить громадськість в оману. На жаль, доводиться констатувати і той факт, що чимало інтернет-видань розмістили це повідомлення, не переймаючись питанням його достовірності і фактичних даних.

У зв’язку з цим СЗГ УМВС в області повідомляє, що 15 червня близько дев’ятої години ранку з офісу було вчинено крадіжку ноутбука, який є особистою власністю працівника офісу. Злочин скоєно шляхом таємного проникнення в приміщення. На місці події з’ясовано, що зловмисник мав намір проникнути і в сусідній офіс, але після того, як побачив, що звідти немає що викрасти, обмежився однією крадіжкою. Як повідомили у CЗГ УМВС України в області міліції вже відомі конкретні прикмети крадія, проводяться заходи щодо встановлення його особи і затримання. Враховуючи фактичні дані про обставини і характер злочину, заява прес-служби політичної організації про вчинення «нападу» і «погрому» не відповідає дійсності.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи