На 7% більше туристів очікують цього року в Івано-Франківську

В Івано-Франківську розроблено туристичний календар культурно-мистецьких, спортивних і туристичних заходів, які відбудуться в місті у 2010 році, - повідомляє "zaxid.net".

Відповідно до календаря, туристичні підприємства мають можливість попередньо розробляти програми перебування гостей.

На літній період 2010 року очікується приріст відпочивальників до 5-7% у порівнянні до аналогічного періоду минулого року. Реалізація запропонованих заходів відділом туризму, зокрема рекламно-маркетингові та інформаційно-організаційні, стимулюватиме діяльність туристичних фірм в місті, посилить взаємозв'язок туризму з іншими пріоритетними галузями соціального, економічного та культурного розвитку.

Туристам на літній період пропонується ознайомитися з етнографічними особливостями та культурною спадщиною міста і області, завдяки проведенню таких щорічних заходів, як фестивалі: «Свято Ковалів», «Карпатський вернісаж», «Полонинське літо», «Свято Хліба», «PORTO FRANKO».

Окремий, невід’ємний напрям роботи туристичних підприємств - це співпраця з садибами, готелями та туристичними комплексами в Карпатах. Також добре зарекомендувала себе практика оглядових візитів нової туристичної інфраструктури, зокрема пропонується для ознайомлення реконструйований готель «НИВА».

Найбільше івано-франківців у 2009 році відпочивали та оздоровилися у південному напрямку: Крим, Одеса, Херсон, де власні відпочинкові бази мають «Колумб» та «Техноленд», які разом із туроператорами «Галичанка ІФ», «Івано-Франківськтурист» та іншими фірмами оздоровили загалом близько 25% всіх відпочивальників. Лідируюче місце щодо відпочинку та оздоровлення дорослих і дітей в Карпатах займає туроператор «Івано-Франківськтурист», який за літній сезон 2009 року прийняв близько 7 тис. осіб, а на екскурсіях побувало понад 22 тис. осіб.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи