У Тернополі затримали власника першого на Західній Україні критого аквапарку



Співробітники тернопільського УБОЗу затримали власника і засновника Тернопільського розважального центру “Алігатор” Валерія Борисова, - повідомляє «Gazeta.ua».

За даними міліції, підозрюваний на замовлення місцевого підприємця “вибивав гроші” з мешканця приміського селища Велика Березовиця. Застосувавши насилля, відібрав у нього автомобіль “Опель-Омега”. Виготовив на машину інші документи і продав її в іншу область.

“Під час обшуку у готельно-розважальному комплексі оперативники знайшли в службових кабінетах два згортки з наркотичною сировиною. Вилучили три мисливські рушниці, нарізну гвинтівку та карабін, гладкоствольну рушницю та револьвер”, - розповів начальник міліції Тернопільської області Василь Поліщук.

У підприємця конфіскували три автомобілі – “Лексус” та дві “Тойоти Ленд Крузер”. На одному з них були підроблені міліцейські номерні знаки, що співпадають з номерами автомобіля, що числиться за обласним управлінням МВС. Авто було обладнане світлосигналами, що ідентичні міліцейським.Після затримання власника комплексу, правоохоронці виявили фінансові порушення в його функціонуванні. Комплекс закрили.

Варто зазначити, що “Алігатор” у 2006 році став першим в Західній Україні розважальним центром, де почав діяти критий аквапарк. Також тут діяли зал боулінгу, диско-клуб та готель. Останніми місяцями роботу боулінгу та диско-клубу призупинили, пояснюючи це реорганізацією комплексу. На сайті центру повідомляли, що за літній період тут планують розширити танцювальний майданчик та змінити дизайн.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи