Журналістська спартакіада відбулась в Івано-Франківську

Минулої п’ятниці у Івано-Франківську вперше відбулася спартакіада серед представників засобів масової інформації міста, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Спортивний портал SPORT.IF.UA спільно з міським спорткомітетом організував подію, на якій силами помірялися чотири команди різних видів журналістики: Інтернет, Телебачення, Радіо, Газетярі. У спартакіаді передбачалися поєдинки 4 –х видах програми: Настільний теніс, Стрільба, Волейбол та Перетягуваня канату.

Попри те, що змагання носили цілком дружній характер і їх метою було показати, що й «акули пера» вміють дружити зі спортом і показувати хороші результати, та все ж кожна з команд хотіла бути кращою.

В результаті перемогу здобули телевізійники, які були найкращими у волейболі та перетягуванні канату. Дуже не пощастило цього дня «інтернетчикам», які достойно пробилися у фінал волейбольного турніру і програли, а також і у змаганнях з настільного тенісу тільки у фіналі зазнали поразки. В результаті представники «новітніх технологій» зайняли 4-те місце у загальному заліку.

Третю сходинку у загальному заліку посіли «Газетярі», які були підсилені декількома представниками Інтернет-ЗМІ, а перед ними у таблиці розмістилися «радійники».

«Перед цими змаганнями, коли ми запрошували журналістів до участі, то бачили азарт у їхніх очах і бажання змагатися. Це спортивне свято було дуже дружнім і цікавим, адже кожен знайшов вид спорту для себе, а ті хто не виступали, то мали нагоду палко вболівати за свою команду. В результаті змагань кожен отримав призи та нагороди, а переміг спорт і усі учасники, адже усі отримали заряд позитивної енергії і навіть запланували збиратися та тренуватися частіше – цього ми й хотіли досягнути» - повідомив після закінчення керівник SPORT.IF.UA, Тарас Кобець.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи