Журналістська спартакіада відбулась в Івано-Франківську

Минулої п’ятниці у Івано-Франківську вперше відбулася спартакіада серед представників засобів масової інформації міста, - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Спортивний портал SPORT.IF.UA спільно з міським спорткомітетом організував подію, на якій силами помірялися чотири команди різних видів журналістики: Інтернет, Телебачення, Радіо, Газетярі. У спартакіаді передбачалися поєдинки 4 –х видах програми: Настільний теніс, Стрільба, Волейбол та Перетягуваня канату.

Попри те, що змагання носили цілком дружній характер і їх метою було показати, що й «акули пера» вміють дружити зі спортом і показувати хороші результати, та все ж кожна з команд хотіла бути кращою.

В результаті перемогу здобули телевізійники, які були найкращими у волейболі та перетягуванні канату. Дуже не пощастило цього дня «інтернетчикам», які достойно пробилися у фінал волейбольного турніру і програли, а також і у змаганнях з настільного тенісу тільки у фіналі зазнали поразки. В результаті представники «новітніх технологій» зайняли 4-те місце у загальному заліку.

Третю сходинку у загальному заліку посіли «Газетярі», які були підсилені декількома представниками Інтернет-ЗМІ, а перед ними у таблиці розмістилися «радійники».

«Перед цими змаганнями, коли ми запрошували журналістів до участі, то бачили азарт у їхніх очах і бажання змагатися. Це спортивне свято було дуже дружнім і цікавим, адже кожен знайшов вид спорту для себе, а ті хто не виступали, то мали нагоду палко вболівати за свою команду. В результаті змагань кожен отримав призи та нагороди, а переміг спорт і усі учасники, адже усі отримали заряд позитивної енергії і навіть запланували збиратися та тренуватися частіше – цього ми й хотіли досягнути» - повідомив після закінчення керівник SPORT.IF.UA, Тарас Кобець.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи