Газета Чортківського ВПУ – краща в Україні



Видання «Alma-mater» Чортківського вищого професійного училища, що на Тернопільщині, здобуло перемогу у Національному конкурсі шкільних газет у номінації «Краща газета ПТНЗ». Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської ОДА.

Коледж преси та телебачення (м. Миколаїв) за підтримки Національної академії педагогічних наук України, Національної спілки журналістів України, Асоціації молодіжної преси України провів 13 Національний конкурс шкільних газет.

Від Тернопільщини у конкурсі взяли участь Бучацький колегіум ім. Св. Йосафата, Козівська ЗОШ І-Ш ступенів № 2, Козівська державна українська гімназія імені В. Герети, Давидківська ЗОШ І-II ступенів, Джуринська ЗОШ І-Ш ступенів, Тернопільська СЗОШ 1-ІII ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов, Чортківське вище професійне училище, Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму.

Загалом у 2010 році у Національному конкурсі шкільних газет взяли участь понад 500 загальноосвітніх закладів з 24 областей України, а це понад 2500 газет.

Тож, особливо приємно, що видання «Alma-mater» Чортківського вищого професійного училища здобуло перемогу у номінації «Краща газета ПТНЗ».

На адресу облдержадміністрації надійшов лист від Президента Національного конкурсу шкільних газет Гліба Головченка з подякою управлінню освіти та науки Тернопільської ОДА, управлінням освіти міст Бучач, Тернопіль, смт. Козова, смт. Заводське, відділу освіти Чортківського району та педагогічним колективам названих вище навчальних закладів.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи