На Тернопільщині житловий будинок опинився в центрі зсуву ґрунту










На Тернопільщині, внаслідок випадання великої кількості опадів в травні 2010 року ґрунтові води протягом останніх 10 – ти днів спричинили зсув ґрунту на 25 см. в радіусі 120 – 150 (м.) з гори, яка знаходиться над вул. Мічуріна в м. Бережани. Про це «ОстроВ» повідомили в ГУ МНС України в Тернопільській області.




В центрі зсуву ґрунту опинився житловий будинок та водяний збірник, який наповнюється джерельною водою та забезпечує водою даний житловий будинок.


В зоні зсуву розміщено дві опори ЛЕП 0.4 кВ, одна опора радіо – та телефонного зв’язку, газова труба низького тиску та джерело.
Зсув ґрунту спричинив зміщення опорної стінки та руйнування відмостки житлового будинку, утворення тріщин на стінах житлового будинку, деформування газової труби, що привело до деформування газового лічильника, розрив в трьох місцях водяної труби, яка підведена до житлового будинку, утворились тріщини на проїжджій частині дороги, яка знаходиться на відстані 6
-ти метрів від житлового будинку.
Комісією в складі представників райдержадміністрації, РВ ГУ МНС, міської ради, Бережанського управління з експлуатації газового господарства, Бережанського РЕМ, ЦТП № 1 м. Бережани ТФ ВАТ “Укртелеком” 02.06.2010 року   проведено обстеження місця події та засідання районної комісії з ПТЕБ та НС з даного питання, рішенням комісії рекомендовано громадянину тимчасово переселитись в сусідній житловий будинок.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи