Від сьогодні зросла ціна проїзду в тролейбусах Івано-Франківська

Починаючи з 1 червня 2010 року вартість проїзду в тролейбусах Івано-Франківська становить 1 гривню, - повідомляє "paralleli.if.ua".

У зв’язку з зростанням вартості запчастин, автошин, витрат на заробітну плату та ріст інших витрат на експлуатацію міського електротранспорту рішенням Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради «Про тарифи на проїзд пасажирів міському електротранспорті» від 18.05.10 р. № 245, встановлено граничні тарифи на проїзд пасажирів міським пасажирським електротранспортом ДКП “Електроавтотранс”.

Так, згідно рішення, з 1 червня 2010 року плата за проїзд в тролейбусах міських маршрутів становитиме 1,00 грн. за одну поїздку незалежно від відстані.

Також рішенням Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради «Про тарифи на проїзд пасажирів у міському громадському пасажирському автотранспорті ДКП “Електроавтотранс”» від 18.05.10 р. № 245, з 1 червня 2010 року встановлюються граничні тарифи на проїзд пасажирів в автобусах “Кароса”, “Вольво” ДКП “Електроавтотранс” на міських маршрутах в розмірі 1,00 грн.

Окрім цього, з 1 червня 2010 року граничний тариф на проїзд пасажирів в мікроавтобусах ДКП ”Електроавтотранс” на міських маршрутах становитиме 2,00 грн. Перевезення пенсіонерів в мікроавтобусах ДКП ”Електроавтотранс” на міських маршрутах в час з 10-00 год. до16-00 год. буде здійснюватися без обмежень.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи