Кубло психотропної отрути в центрі Тернополя необхідно знищити



У тернопільських засобах масової інформації з’явилася інформація про незаконну організацію продажу психотропних, наркотичних речовин в центрі Тернополя. Зважаючи на це, депутат Тернопільської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", голова постійної комісії з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над воєнною організацією і правоохоронними органами держави Леонід Бицюра направив в органи правопорядку відповідне депутатське звернення про перевірку зазначених фактів та вжиття відповідних заходів з припинення діяльності нелегального закладу. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода".

Розміщення наркопритону на одній з центральних вулиць – Замковій – свідчення цинічного та брутального відношення злочинців як до влади, органів правопорядку, так і до мешканців нашого міста, відомого своїми традиціями та побожністю.

"Подібні пункти торгівлі засобами наркотичної дії зловмисники намагаються організувати по всій території країни. Досвід показує, що певні прогалини в законодавстві, на які ці ділки орієнтуються, не перешкоджають їх знешкодженню. Показовим є досвід одеських правоохоронців, де днями припинено діяльність цілої мережі торгових об’єктів, розташованих в різних районах Одеси, які під виглядом ароматизованих сумішей, реалізовували психотропні речовини. На кожному з таких пунктів вилучено близько 120 доз таблеток і більш як 500 пакетів суміші. Затримано чотири особи, які продавали психотропні речовини з вмістом хлорфенілпіперазіну, психостимулятора, який є компонентом наркотика, відомого як "екстазі". Викрито і припинено діяльність трьох таких торгівельних павільйонів, які функціонували під назвою "Ганеша". Отже, при наявності вольового рішення, владним і правоохоронним структурам під силу припинити подібні ганебні явища", - зазначив Леонід Бицюра.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи