Львівщину продовжує підтоплювати



Три автомобільних мости закриті для руху через сильні опади та підняття рівня води в річках на Львівщині, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-центрі МНС України у Львівській області.

Загалом пошкоджено один автомобільний міст та один пішохідний міст, а також підмито опори двох автомобільних мостів у Старосамбірському районі.

Крім цього, станом на 05.00 год. сьогодні на Львівщині залишаються підтопленими 33 підвали житлових будинків, 9 присадибних ділянок, 140 га сільськогосподарських угідь. Зруйновано 500 м берегів річки.

За прогнозами синоптиків, 19 травня на Львівщині збережуться складні погодні умови:  місцями сильні дощі, по всій території грози. Вдень місцями град, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с.

19-21 травня очікуються подальший підйом рівнів води над рівнями 18 травня на ріках басейну Західного Бугу на 0,3-0,8 м, на р. Рата на 0,5-1,2 м; на річках басейнів Сяну, Дністра на 0,5-1,5 м. Можливий вихід води за заплаву, підтоплення окремих населених пунктів.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи