На Тернопільщині подружжя продало 3-місячне немовля за 14,5 тис. грн.



У селі Вікно Гусятинського району раніше судимий чоловік разом зі співжителькою намагалися продати трьохмісячне немовля. За дівчинку подружжя запросило 15 тисяч гривень. Співробітники обласної міліції затримали горе-батьків. Про це «ОстроВ» повідомили у відділі зв’язків з громад кістю УМВС України в Тернопільській області.

Більше трьох років подружжя разом проживає у селі. Щоправда, у 37-річної жінки раніше була інша сім’я у Хмельницькій області. З першим чоловіком вона так і не розлучилася, народивши та залишивши йому четверо дітей. Найстаршій дівчинці 11 років. Її та ще троє діточок чоловік виховує самотужки. Жінка, яку позбавили материнства за неналежний догляд двох маленьких діточок, вирішила поселитися на Тернопільщині. Тут знайшла співжителя, з яким разом розпивали спиртне та вели антигромадський спосіб життя. У селі негативно відгукуються про обох. 36-річний чоловік раніше був судимий за крадіжки. Три місяці тому у них народилася дівчинка, яку назвали Діаною. Вийшовши з районної лікарні, жінка спочатку й не думала забирати додому немовля. Пояснювала це тим, що в сім’ї немає доходів для догляду за дитиною.

Згодом працівники обласного відділу кримінальної міліції у справах дітей дізналися, що чоловік та жінка шукають покупця їхньої дитини. Інформація підтвердилася. Горе-батьки запросили за дівчинку 15 тисяч гривень. Взнавши про те, що їхню дівчинку хочуть купити, чоловік та жінка на таксі забрали немовля до села. Подружжя продало дитину за чотирнадцять з половиною тисяч гривень.

Як повідомив перший заступник начальника УМВС в Тернопільській області полковник міліції Валерій Загородній, міліціонери втрутилися у перебіг подій. Обох підозрюваних у тяжкому злочині поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Щодо них порушено кримінальну за статтею 149 (частина 3) Кримінального кодексу України – торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини. За подібне законодавством передбачене суворе покарання – позбавлення волі на строк від вісьми до п'ятнадцяти років.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи