Силовики та медики Львова перевірять готовність до Євро-2012 під час матчу Україна-Румунія






Силовики та медики Львова перевірять свою готовність до Євро-2012 під час товариського матчу Україна-Румунія, який відбудеться у Львові  29 травня 2010 року, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.

Про це йшлось під час засідання координаційної ради з питань підготовки та проведення у місті Львові Євро-2012.

Учасники засідання дійшли згоди про те, що проведення футбольного матчу Україна-Румунія 29 травня 2010 року слід розглядати як реальний тренувальний полігон для відпрацювання заходів безпеки, правопорядку та медичної готовності відповідних служб Львівщини до Євро-2012.

Крім цього, під час засідання було обговорено  загальний стан підготовки об’єктів до Євро-2012 на Львівщині.

У засіданні взяли участь голова Львівської ОДА Василь Горбаль, перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків, міський голова Львова Андрій Садовий, директор «Дирекції з будівництва стадіону у м. Львові» Мартін Кріс, гендиректор ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Олександр Загрева, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Ігор Завійський, начальник територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» Михайло Мостовий тощо.

Наступне засідання координаційної ради заплановане на суботу, 22 травня.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи