Бюджет Івано-Франківська затверджено

Сьогодні відбулася 53 сесія Івано-Франківської міської ради. Депутати нині обговорювали проект міського бюджету - 2010, - повідомляє "ТРК Вежа".

На ранковому засіданні фінансово-економічні показники бюджету в сесійній залі озвучила начальник міського фінуправління Вікторія Сусаніна.

Бюджет проектувався в сумі понад 600 мільйонів гривень. Його видатки в основному спрямовані на фінансування захищених статей - зарплата, медикаменти, харчування, оплата енергоносіїв. Однак чимало депутатів наполягали на бюджетній підтримці низки соціально-побутових програм, якими опікуються управління освіти та ЖКГ.

З цього приводу за "зачиненими дверима" відбулося розширене засідання бюджетної комісії за участі лідерів депутатських фракцій та голів профільних депутатських комісій. Після тривалої перерви депутати прийняли проект кошторису запропонований бюджетною комісією. А це понад 300 мільйонів гривень.

Цей проект викликав жваву дискусію серед міських обранців. Відтак голосування відбувалося в поіменному режимі. 37 депутатів проголосували за головний кошторис міста запропонований бюджетною комісією. Наприкінці засідання 53 сесії міський голова Віктор Анушкевичус висловив наступне: "Бюджет не є ідеальним, але не голосувати за нього ще гірше".

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи