В Тернополі пройде V Міжнародний інвестиційний форум



В Тернополі 14-16 травня відбудеться V Міжнародний інвестиційний форум та ІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської ОДА.


Форум має на меті представити інвестиційну політику та пріоритети розвитку Тернопільської області, презентувати економічний потенціал регіону, провідних галузей і районів області.

Очікується, що участь у Форумі візьмуть представники дипломатичних установ, іноземних держав, міжнародні та вітчизняні консалтингові компанії, фонди, центри, асоціації, агентства тощо.
Нововведенням цьогорічного Форуму є робота за секціями: сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, стимулювання експорту, інновації та енергозбереження, міжнародна технічна допомога.

Для потенційних інвесторів підготовлено інформацію про 46 інвестиційних об’єктів, 48 інвестиційних проектів та пропозиції щодо 70 земельних ділянок.

Відкриття V Міжнародного інвестиційного форуму відбудеться 14 травня, о 10.00 год., у приміщенні Тернопільського національного економічного університету.

У рамках форуму відбудеться ІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль, метою якої є сприяння розвитку туристичного бізнесу, презентація літніх пропозицій відпочинку та оздоровлення, створення умов для інформаційного обміну щодо можливостей туристичних кампаній у рамках Євро-2012, налагодження зв’язків із туристичними організаціями інших регіонів та обмін досвідом.

Виставка розпочне свою роботу 15 травня 2010 року, о 12.00 год, в приміщенні Торгово-розважального центру «Подоляни».

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи