В Тернополі пройде V Міжнародний інвестиційний форум



В Тернополі 14-16 травня відбудеться V Міжнародний інвестиційний форум та ІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської ОДА.


Форум має на меті представити інвестиційну політику та пріоритети розвитку Тернопільської області, презентувати економічний потенціал регіону, провідних галузей і районів області.

Очікується, що участь у Форумі візьмуть представники дипломатичних установ, іноземних держав, міжнародні та вітчизняні консалтингові компанії, фонди, центри, асоціації, агентства тощо.
Нововведенням цьогорічного Форуму є робота за секціями: сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, стимулювання експорту, інновації та енергозбереження, міжнародна технічна допомога.

Для потенційних інвесторів підготовлено інформацію про 46 інвестиційних об’єктів, 48 інвестиційних проектів та пропозиції щодо 70 земельних ділянок.

Відкриття V Міжнародного інвестиційного форуму відбудеться 14 травня, о 10.00 год., у приміщенні Тернопільського національного економічного університету.

У рамках форуму відбудеться ІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль, метою якої є сприяння розвитку туристичного бізнесу, презентація літніх пропозицій відпочинку та оздоровлення, створення умов для інформаційного обміну щодо можливостей туристичних кампаній у рамках Євро-2012, налагодження зв’язків із туристичними організаціями інших регіонів та обмін досвідом.

Виставка розпочне свою роботу 15 травня 2010 року, о 12.00 год, в приміщенні Торгово-розважального центру «Подоляни».

Статьи

Донбасс
17.03.2024
19:51

Выборы в "ДНР": "наблюдатели" с автоматами, пляски донецкого "мэра" и "геополитик" из Италии. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса изо всех пытались продемонстрировать, что выборы президента чужой страны на аннексированных территориях Украины проходят, законно, прозрачно и честно. При этом зачастую левая рука не знала, что делает...
Страна
16.03.2024
14:16

Выплаты переселенцам: кто останется без помощи

С 1 марта в Украине изменился подход к предоставлению государственных выплат внутренне перемещенным лицам. В результате – ежемесячных пособий лишились около миллиона украинцев.
Страна
14.03.2024
17:04

Жить под обстрелами и без воды, или как Никопольской громаде возвращают водоснабжение

"Уже производятся пробные пуски. Очень надеюсь, что в ближайшее время мы увидим работающий водопровод и вопрос водоснабжения будет полностью урегулирован".
Все статьи