18-річна дівчина грабувала першокласниць на Прикарпатті

В Коломиї Івано-Франківської області затримали 18-річну дівчину, яка грабувала першокласниць, - повідомляє "paralleli.if.ua".

Упродовж одного дня в Коломийський райвідділ міліції надійшли дві заяви від громадян, написаних наче під копірку. Йшлося про те, що поблизу загальноосвітньої школи було пограбовано їхніх малолітніх дітей. В обидвох випадках невідома дівчина змушувала семирічних першокласниць зняти з вух сережки і віддати їй. Повернувшись зі школи, діти розповіли про це батькам, а ті зателефонували в міліцію.

Того ж дня працівники підрозділу кримінальної міліції у справах дітей встановили і затримали зловмисницю, яка силоміць відбирала в малолітніх прикраси. Грабіжницею виявилася 18-річна дівчина з неблагополучної сім’ї. Потерпілі школярки впізнали свою кривдницю з фотографії, яку показали їм міліціонери, так і пізніше, коли підозрювану було затримано і доправлено у райвідділ міліції.

Як з’ясовано, злочини були скоєні з корисливих мотивів. Пограбовані речі правоохоронці відшукали в одному з ломбардів, куди зловмисниця здала їх за певну суму. Зараз співробітники кримінальної міліції у справах дітей здійснюють перевірку щодо причетності затриманої до скоєння аналогічних протиправних діянь стосовно дітей початкових класів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи