БК "Говерла", набравши 100 очок, перемогла БК "Одеса" і повела в серії плей-офф

Вчора, 6 травня, в Одесі відбувся перший матч плей-офф за 5-8 місце чемпіонату Суперліги, - повідомляє "bcgoverla.if.uа".

Гра, що проходила 6 травня, видалася на рідкість красивою, – повідомляє прес-служба БК "Одеса". Вболівальники побачили досить багато цікавих моментів з боку обох команд – і швидкі відриви, і алей-упи, і багато інших аспектів красивого баскетболу. Про все це свідчить остаточний рахунок на табло. Коли команди набирають під 100 очок, це завжди подобається уболівальникам. Чого лише варті два блок-шоти, поставлені в одній атаці Фрейзеру ДеГроутом. Єдине, чого не змогли побачити одесити, це перемоги своєї команди.

Треба віддати належне, всі хлопці боролися до кінця. Кілька раз здавалося, що хід гри буде зломлено на користь господарів. Напевно, так би і сталося, якби не була такою короткою лава БК "Одеса". Одразу чотири людини потрапили до лазарету, а напередодні були перервані відносини з центровим клубу Марко Йовановичем. Це, звісно ж, дало свої негативні плоди і в підсумку стало однією з причин поразки "акул" у першій грі за 5-8 місце чемпіонату Суперліги.

Плей-офф Суперліги. Серії за 5-8 місця

БК «ОДЕСА» - БК «ГОВЕРЛА» - 90:100 (21:26, 20:24, 22:26, 27:24)

6 травня. м.Одеса, спорткомплекс «Краян». 428 глядачів

Судді: Андрій Бабик, Сергій Ніколащенко, Олексій Широбоков. Коміссар: Валерій Лапшинов

«О»: Колмен (31), Блессінгейм (20 + 8 передач), ДеГроут –(19 + 9 підбирань + 4 блок-шоти), С.Балашов (8 + 8 підбирань),

«Г»: Фрейзер (31 + 10 підбирань), Спаркс (21 + 11 передач + 7 підбирань), Ревзін (18 + 10 підбирань + 4 передачі + 4 перехвати), Улянко (14 + 7 підбирань).

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи