Знайомства @ Ru









Усі мої друзі великі фанати різноманітних Інтернет-сайтів, серед яких чільне місце займає сайт «Знайомств». Байдуже, самотній ти чи маєш вже певні обов’язки перед своєю коханою людиною, ти просто зобов’язаний розмістити свою анкету та повідомити всьому Інтернет-світу, чого ти хочеш. А далі – розвиток подій схожий на російську рулетку…

Отож, дізнавшись, що я досі не розмістила своєї анкети на сайті, подруги вирішили зробити мені подарунок, і розмістили мої фото та заповнили анкету замість мене, люб’язно вручивши мені пароль від моєї скриньки та анкети. І тепер робочий день починався з того, що я першим ділом відкривала сайт, смакуючи інтелектуальні послання від шанувальників моєї вроди.

Спочатку це все схоже було на гру, але згодом переросло у залежність, яка зі швидкістю світла з’їдала мої робочі байти Інтернету,  за що мені було його виключено. Тоді ця сайтова залежність почала витрясати мій гаманець, який постійно опинявся у руках адміністраторів інернет-клубів, допоки я не заказала у свого мобільного оператора певну кількість байтів нету.

З цього етапу почалася нова ера моєї залежності. Моя віртуальна особа спілкувалася, обмінювалася телефонами та проводила робочі та вихідні дні з такими же як вона. В Інтернеті можеш бути будь-якою, адже це ілюзія, часточкою якої є і ти.

З часом список моїх контактів то збільшувався, то зменшувався, та основний склад мого спілкування складали десять осіб. Усі вони чогось шукали. І безперечно, у мені вбачали ціль своїх пошуків.

Першим, хто поєднав наше віртуальне спілкування з реальною зустріччю, був Женя. Але, нам таки не вдалося поєднати надовго наше віртуальне спілкування з реальним, особливо тоді, коли Женя дізнався, що я розійшлася зі своїм хлопцем зі своєї ініціативи. Виявляється у цій частині в нього був пунктик. Він нещодавно сам розійшовся з дівчиною. Вірніше, вона його кинула перед самим їхнім весіллям і повернулася до свого першого кохання. У нашому спілкуванні він шукав розради та душевної втіхи.

Другим за інтенсивністю нашого спілкування  був Саша. Нашим з ним спілкуванням зацікавилися і мої подруги, а тому я з радістю продемонструвала їм його сайтове фото з оголеним торсом, і відразу помітила яким блиском засвітилися їхні оченята. Це наштовхнуло відразу мене на думку, що такого хлопця треба берегти, особливо від власних подруг. Ми зустрілися, і наше з ним спілкування повелося у руслі минулих взаємин. Моє серце наповнювалося жалістю, коли він повідомив, як підступно з ним повелася його дівчина, зрадивши його з найкращим його другом. А ще він сказав, що розмова зі мною повернула йому віру у кращу половину людства. І сподівався, що я відповім такими ж глибокими почуттями, а тому, доки його батьки у відрядженні запропонував скористатися його заміською дачею… для душевної розмови. Цей прийом давно вже мені був відомий, а тому секс через жалість у мої плани не входив.

Третьому судилося стати моїм хлопцем. Спілкування з ним повернуло мені віру в душевні пориви сильної статі людства, щоправда ненадовго. Вова обіцяв мене чекати, доки я не повернуся з кількох тижневої сесії в столичному інституті. Всю сесію він мене підтримував, навіть скидав по «асці» відповіді на екзамен, що мене дуже розчулило. Я навіть подумала, що у нас є майбутнє. Але, коли я приїхала з сесії, почала здійснювати свої мрії і в мене кар’єра пішла вгору, я раптом стала йому нецікавою. Як згодом дізналася, у Вови була юнацька мрія – пов’язати своє життя з музикою, але він натомість зв’язав себе менеджерськими узами в магазині побутової техніки.

Четвертий контакт виявився подружньою парою Ігоря та Мар’яни, вікова категорія 26 і 28 років. Сидячи в кафе, вони розписували моє майбутнє мальовничими фарбами, створюючи образ „милої швецької сім’ї”. Коли Ігор за проханням своєї дружини пішов нам за напоями, то вона легким поривом руки раптом почала гладити моє коліно, та шепотіти мені на вухо якісь банальні романтичні фрази. Від цієї несподіванки я ледь не перекинула столик на літньому майданчику. Пам’ятаю ще офіціанти подивилися на мене, як на не дуже розумну істоту жіночого роду. А я тоді просто впала у ступор від такої шаленої вияву симпатії моєї співрозмовниці. І нічого розумнішого мені не прийшло в мою голову, як просто встати і піти. І хоч мій авантюрний характер благав мене залишитися та дочекатися завершення „банкету”. Страх перед „швецькою сім’єю” таки виявився сильнішим.

П’ятий виявився, як у відомій пісні, «а мой совсем не такой».На фотографії – один: красень, який готовий стати спонсором, з шикарним авто, котрий начебто в Інтернеті шукає своє кохання. Звичайно, як перед таким можна встояти. Але на нашій зустріч він перетворився на «Попелюшку» з «дев’яткою» замість «субару», що сам шукає спонсора у жіночій особі. З ним мені прийшлося трохи сутужно. Його хамські залицяння потроху переходили в одну зі статей Кримінального кодексу, але що зробиш я сама сіла до нього в машину. Крім того, дверцята машини автоматично закрилися ще тоді, коли я без задньої думки сідала в салон авто. Отож, сіла на свою голову. І коли його сексуальні пориви перейшли за мою межу дозволеного, мені нічого кращого в голову не прийшло, як своїм каблуком вдарити його по болючому місці…Одним словом, я вибила йому любове скло в машині. Він впав у шок, і я скориставшись цим моментом, вибралася із машини. Це  знайомство на деякий час втихомирило мою жагу до пригод.

Шостий, сьомий та восьмий контакт – виявилися групою вісімнадцятирічних юнаків, з стійкими намірами до групового сексу. Кожний вечір спілкування починався з того, що мені пропонували стати їхньою гейшею. Чесно кажучи, після усіх моїх пригод, я думала, що мене вже нічим не здивуєш. Але людські фантазії таки безмежні.

З дев’ятим у нас відразу уклалася угода. Я граю роль його дівчини, і за це отримую політ на дельтаплані та стрибок з парашуту. Ну хоч якась користь з цих „Знайомств”. І як виявилося у мене неабиякий талант драматичної актриси.

Десятий став моїм хорошим другом, і тепер у „Знайомствах” ми переписуємося один з одним.

О, на горизонті з’явився одинадцятий контакт…. Можливо, він виявиться тією людиною, яка буде варта моєю уваги.


Людмила Ходоровська, спеціально для „ОстроВ”

 

 

 

 

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи