Спроба міліції затримати голову Тернопільської облради – спланована провокація – О. Кайда



Спроба правоохоронців затримати голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду – це була явно спланована провокація, – вважає очільник обласної ради. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської облради.

Як розповів голова обласної ради Олексій Кайда, під час мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де традиційно починаються чи завершуються акції ВО «Свободи» в Києві, після того, як Олексій Кайда виступив, до нього підійшли двоє працівників міліції і   запропонували слідувати за ними. 

Правоохоронці звинуватили голову обласної ради у нанесенні шкоди автомобілю. З порушенням усіх процесуальних норм міліціянти намагались провести упізнання, проте протримавши голову Тернопільської обласної ради близько двох годин у райвідділку міліції Шевченківського району, змушені були його відпустити.

Олексій Кайда вважає, що однією із найосновніших причин того, що пригоди у райвідділку були  такі недовгі, було саме те, що п’ятитисячний мітинг членів ВО «Свобода», дізнавшись про такий  міліцейський «безпредел», рушили йому на допомогу. «Впевнений, що такі дії влади – це початок краху промосковського окупаційного режиму Януковича, наголошує Олексій Кайда, -  і вчинки силових структур ще раз довели, як ця влада боїться народного гніву.»

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи