БЮТівці все ще сподіваються прийняти резолюцію по ЧФ в Івано-Франківську

Депутати Івано-Франківської облради приймуть звернення щодо ЧФ на черговому засіданні, вважає Юрій Романюк, - повідомляє "zaxid.net".

«Депутати Івано-Франківської обласної ради, які залишаються в опозиції до сьогоднішньої влади, переконані, що нам вдасться прийняти звернення стосовно угоди про ЧФ РФ, яку підписали Янукович і Медвєдєв. Ми приймемо це звернення на першому робочому засіданні сесії, коли виконавча влада сама звернеться до депутатів про підтримку бюджету на 2010 рік». Про це повідомив керівник фракції БЮТ в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк.

«Сьогоднішні події в обласній раді, коли адміністрація забезпечила відсутність кворуму, нагадують «льодовиковий» період часів Кучми 2003-2004 років. Тоді влада пресувала всі опозиційні дії», - переконаний Романюк.

Також Романюк стверджує, що «нова влада прагне переформатувати раду і утворити в ній свою підконтрольну більшість».

За його інформацією, всі депутати обласної ради, які виявили бажання завтра бути в Києві, сьогодні зможуть виїхати до столиці потягом, на який придбали квитки раніше, або автобусом, який організувала облрада.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи