Івано-Франківська облрада немає кворуму для позачергової сесії












Івано-Франківська облрада зібралася на для позачергову сесію з метою обговорити питання щодо підписання угоди між президентами Росії та України стосовно пролонгації термінів перебування ЧФ Росії в Криму, але немає потрібного кворуму для прийняття офіційного рішення, - повідомляє кореспондент «ОстроВ» з Івано-Франківська.

Як твердять місцеві політологи, частина депутатів від фракції НУНС та БЮТ, отримали певні керівні посади від новопризначеного губернатора М.Вишиванюка і таким чином уникають присутності на засіданні ради.

Під стінами "білого дому" в Івано-Франківську зібрано народне віче, яке вимагає від облради резолюцію. Серед маніфестантів зачитують списки депутатів, що не з’явилися на сесію.




Депутат О.Сич від фракції "Національний вибір" запропонував розпустити Івано-Франківську обласну раду через недієздатність.





















«Ви сьогодні дбаєте про посаду, про бізнес, але ви втратите державу, і завтра все одно у вас заберуть посаду, бізнес», - пояснив О.Сич незавидну долю своїм колегам.









Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи