"Українська платформа" Тернопільщини проти продовження терміну перебування Чорноморського флоту



Спробою перетворити Україну на ще одну провінцію Росії назвав голова Тернопільської обласної організації «Української платформи» Руслан Кулик підписану Януковичем угоду на продовження перебування Чорноморського флоту РФ в Криму до 2042 року в обмін на зниження ціни на російський газ. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації «Українська платформа».


«Президент України, згідно статті 102 Конституції є «гарантом   державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина». Згідно статті 106 Президент «забезпечує державну незалежність, національну безпеку і правонаступництво держави». Усі ці положення Конституції Янукович порушив. – каже Руслан Кулик. – Янукович підписав угоду одноосібно, незважаючи на наші громадянські права, адже єдиним джерелом влади в державі  є народ, тому саме народ повинен вирішувати такі стратегічні питання шляхом референдуму».

На  думку, пана Руслана, здешевлювати газ потрібно іншими шляхами, бо зараз Україна потрапила в пастку.

«Дешевий, чи безкоштовний сир – тільки в мишоловці, так само і з газом, – каже голова ТОО ПП «Українська платформа» Руслан Кулик. – Нам пообіцяли, що за рахунок продовження перебування  Чорноморського флоту Росії в Криму ми матимемо дешевий газ. Це брехня. – Ми і далі будемо залежати від Росії, бо купились на пусті обіцянки».

Голова  ТОО ПП «Українська платформа» вважає, що Україна втрачає шанси стати українською, незалежна держава втрачає суверенітет! Тому партія «Українська платформа» буде  вимагати від депутатів Верховної Ради висловити свою позицію та, за необхідності, розпочати процедуру імпічменту Президента», – йдеться у повідомленні.

«Ми зараз закликаємо всіх громадян активно відстоювати свою думку і висловити власну позицію, – каже пан Кулик. – Наш обов’язок – захистити нашу державу. Адже Україна – понад усе!».

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи