Термінову позачергову сесію збирають на Прикарпатті через Чорноморський Флот

БЮТ ініціював скликання позачергової сесії Івано-Франківської обласної ради, - повідомляє "zaxid.net".

«Фракція «Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді ініціює термінове скликання позачергової сесії Івано-Франківської обласної ради не пізніше понеділка, 26 квітня». Про це йдеться у листі керівника фракції БЮТ в облраді Юрія Романюка до голови Івано-Франківської обласної ради Ігоря Олійника.

Упорядку денному БЮТ пропонує винести лише два питання: обговорення політичної ситуації в зв’язку із підписанням міждержавної угоди між Україною та Російською Федерацією стосовно продовження перебування ЧФ РФ на території України після 2017 року, на наступні 25 років та заява президента Януковича в США щодо вивезення з України високозбагаченого урану в обмін на низькозбагачений уран.

Нагадаємо, 22 квітня Тернопільська облрада уже ухвалила звернення до Президента України Віктора Януковича у висловила протест проти базування Чорноморського флоту після 2017 року. Також щодо цього питання 23 квітня уже скликали позачергову сесію Львівської обласної ради.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи