Губернатор і мер Івано-Франківська висловили співчуття польському народу

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк та голова Івано-Франківської облради Ігор Олійник направили телеграми співчуття в Посольство Республіки Польща в Україні та в Генеральне консульство Республіки Польща у Львові у зв’язку з жахливою авіакатастрофою під Смоленськом, що забрала життя польської делегації на чолі з Президентом Польщі Лєхом Качинським, -повідомляє кореспондент "ОстроВ".

"Івано-Франківська обласна державна адміністрація, обласна рада, уся громада Прикарпаття щиро співчувають польському народові, рідним загиблих та керівництву Польщі з пиводу авіакатастрофи під Смоленськом, що забрала життя Президента Польщі Лєха Качинського, його дружини, членів польської делегації, які прямували до Росії, щоб вшанувати пам'ять 20 тисяч співвітчизників, розстріляних у Катині сімдесят років тому.

Разом з Вами молимося до Господа за душі загиблих, сумуємо і поділяємо Ваше горе, яке важким болем торкнулося усіх українців.

Від імені громади Івано-Франківська висловлюємо глибоке співчуття всьому польському народу з приводу трагічної загибелі в авіакатастрофі під Смоленськом президентського подружжя – Марії та Леха Качинських, а також цвіту польської нації.

Місто Івано-Франківськ перебуває у тісних партнерських зв’язках з багатьма польськими містами, які у час природних катаклізмів проявили небайдужість та надали нашому місту посильну допомогу.

Нам дуже важко усвідомити той біль, який зараз переживає весь польський народ. Передчасна загибель такої великої кількості людей, які були елітою польської нації, завдала великого удару не тільки польському народу, але й примусила здригнутись інші народи.

Важко дібрати слів, які б заспокоїли у такій ситуації. Всі ми серцем і душею розділяємо біль та горе польського народу. У цей скорботний час прийміть наші співчуття у зв’язку з втратою великої людини – Леха Качинського та еліти польської нації. Нехай Господь дасть Вам сил, щоб гідно пройти через це випробовування.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи