Призначивши віце-губернатора Вишиванюк завершив формування команди

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк завершив призначення заступників, - повідомляє "Галицький кореспондент".

Крісло першого віце-губернатора, поки що в якості т.в.о., отримав генерал-майор міліції Василь Плав'юк, виходець з Вижниці Чернівецької області. Кар'єру в органах внутрішніх справ Василь Плав'юк починав у Чернівцях, з 1998 року продовжив службу в Криму, дійшовши до посади заступника начальника УМВС Криму. У 2002 році повернувся в Чернівці, де очолював обласне управління МВС. У листопаді 2003 року був призначений на посаду начальника УМВС в Івано-Франківській області, з якої подав у відставку в лютому 2005 року після «помаранчевих» подій. Повернувся на роботу до Криму на посаду заступника начальника УБОЗу, пізніше - заступника начальника кримінальної міліції. Нагороджений почесним знаком «Хрест слави».

Т.в.о. заступника голови ОДА на час погодження кандидатури в центральних органах влади призначено Руслана Гусака. Колишній керівник будівельної компанії «Франківськміськбуд», сьогодні депутат Івано-Франківської міської ради (фракція «Наша Україна»), голова міської організації Єдиного Центру відатиме в адміністрації питаннями промислової політики і капітального будівництва.

Зберіг за собою посаду заступника Василь Брус, його спеціалізація - сільське господарство.

Крісло заступника з економічних питань отримав регіонал Ігор Зварич, який вже обіймав цю посаду з 1998 року по 2005 рік. Нагадаємо, що заступником-головою апарату ОДА ще 29 березня став Роман Струтинський.

Найдовше інтрига зберігалася довкола призначення заступника з гуманітарної політики. За інформацією «ГК», кандидатури Олега Пилип'юка і Богдана Томенчука не отримали підтримки в Адміністрації Президента. Посаду обійме Сергій Дерев'янко, науковець, екс-проректор Прикарпатського національного університету. Сергій Дерев'янко очолював окружну виборчу комісію у 85-му окрузі (Івано-Франківськ) на президентських виборах 2004 року.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи