Висловитись з приводу побудови «неукраїнської України» закликає Януковича тернопільський УНПіст



Тернопільський УНПіст Ярослав Джоджик закликає Президента висловитись щодо намагань побудувати «неукраїнську Україну». Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі УНП.


«Публічно висловити свою думку про міністра освіти і науки та профільного віце-прем’єра, їх публічних заяв та планів на майбутнє», - закликає Президента України Віктора Януковича народний депутат України, заступник голови Української народної партії Ярослав Джоджик, спираючись на його заяву про «особисту відповідальність за діяльність уряду та парламентської коаліції». У протилежному випадку, на переконання Джоджика, «мовчання Президента означатиме мовчазну підтримку курсу на «деукраїнізацію України». Так політик відреагував на голосування у Верховній Раді, під час якого лише 202 депутати проголосували за звільнення міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

«Голосування щодо відставки Дмитра Табачника показало, що нова парламентська коаліція, включно з Президентом Віктором Януковичем, взяли курс на побудову «неукраїнської України», - вважає Джоджик. На думку представника УНП, «це припущення підтверджується також заявами віце-прем’єра Семиноженка про можливість союзу України, Росії та Білорусі». «Публічно висловити свою думку про міністра освіти і науки та профільного віце-прем’єра, їх публічних заяв та планів на майбутнє», - закликає Президента України Віктора Януковича народний депутат України, заступник голови Української народної партії Ярослав Джоджик, спираючись на його заяву про «особисту відповідальність за діяльність уряду та парламентської коаліції». У протилежному випадку, на переконання Джоджика, «мовчання Президента означатиме мовчазну підтримку курсу на «деукраїнізацію України». Так політик відреагував на голосування у Верховній Раді, під час якого лише 202 депутати проголосували за звільнення міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

«Голосування щодо відставки Дмитра Табачника показало, що нова парламентська коаліція, включно з Президентом Віктором Януковичем, взяли курс на побудову «неукраїнської України», - вважає Джоджик. На думку представника УНП, «це припущення підтверджується також заявами віце-прем’єра Семиноженка про можливість союзу України, Росії та Білорусі».

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи