БЮТівці подякували мешканцям Прикарпаття за підтримку на виборах Президента

Фракція «Блок Юлії Тимошенко» в Івано-Франківській обласній раді звернулась до громади Прикарпаття, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в пре-службі БЮТ.

Подаємо повний текст звернення:

"Дорогі краяни!

Прийміть найщирішу подяку від лідера об’єднаної демократичної опозиції Юлії Тимошенко, від обласної організації «ВО»Батьківщина», від фракції «Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді, за вражаючу безпрецедентну підтримку від виборців Прикарпаття під час президентської кампанії 2010 року, завдяки якій, область надала найбільше голосів на підтримку кандидатури Юлії Тимошенко в усій Україні, і особливу подяку за найнижчий в Україні рівень підтримки кандидатури Януковича у сім відсотків, половина з яких куплена.

На жаль, суспільно-політична ситуація в Україні після президентських виборів ознаменувалася реваншистським поверненням до влади антиукраїнської за змістом та духом антиконституційної коаліції комуністичних і регіональних українофобів, зрадників-одинаків, представників різношерстних олігархічних кланів та продажної фракції обМорозившогося Литвина, який виявилось був потрібен лише Януковичу, а не Україні.

Завдяки послідовній зрадницькій позиції колишнього висуванця помаранчевого Майдану екс-президента Віктора Ющенка та можновладної жменьки наближених примітивних запроданців з Банкової, братів та кумів, плющів, балог, мартининків, жваній, полянчечей та ін…., різних губернаторів та голів РДА, містечкових прикарпатських «противсіхів» з Білого дому та випадкових бездарних волоцюг районних адміністрацій, які завзято зомбували місцевих виборців зрадницьким вірусом, задля свого збереження на «коритних» посадах, стало можливим реалізація повернення до влади Януковича і його команди, а загалом розвал демократичної коаліції у Верховній Раді України, Уряду Юлії Тимошенко, у якому половину посад займали висуванці Ющенка зі складу НУНС. Наступними «жертвами» Януковича обов’язково стануть усі містечкові зрадники Майдану, яких беззастережно і негайно позбудеться т.зв. «нова влада».

Зрада Ющенком Майдану та мільйонів своїх виборців, в обмін на примарену посаду Прем’єр-міністра від президента Януковича, роздача та продаж гуртом і в роздріб найвищих державних нагород України, чи не усій своїй родині, кумам та братам, різнокаліберним пройдисвітам, зрадникам та банальним бандитам, які б мали сидіти у тюрмах, а зараз завдяки колишньому гарантові та його штатним лизоблюдам, які відразу продали і Ющенка, сидять у Верховній Раді, Кабінеті Міністрів та у його колишньому кабінеті на Банковій.

Ось ціна таким «меморандумам» та «універсалам»! Тепер всім очевидно і зрозуміло, що Ющенко і Янукович, це «два чобота пара», «два яйця тільки вигляд з боку!», бо «вони однакові»!

До влади тимчасово дорвалася зграя Януковича, яка відверто сфальсифікувала результати президентських виборів, у незаконний спосіб розвалили демократичну коаліцію у Верховній Раді України завдяки зраді Литвина, у антиконституційний спосіб сформували лжекоаліцію з «тушок» продажних депутатів, привели до влади «Азарівщину» з її україноненажерами і українофобами табачниками, лжеекономістами цушками, газовими дерибанщиками бойками і «найпрофесіональнішим» напомадженим і набріоліненим шефом СБУ хорошковським, відвертих ревізіоністів статусу української мови, як єдиної державної мови в Україні, реваншистів по відчуженню шельфу Чорного моря, національного скарбу газо-транспортної системи, лобістів збереження російського Чорноморського Флоту в Севастополі після 2017 року, посібників Росії у будівництві обвідних газопроводів в обхід території України, апологетів «Кирилізації» України, прибічників скасування нагород «Герой України» Степанові Бандері та Романові Шухевичу…

Фракція «Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді заявляє про свою абсолютну й категоричну опозиційність до нової антиукраїнської влади, й готова надалі гарантувати своїм виборцям, усій громаді Прикарпаття відданість ідеалам Майдану, демократичному курсу розвитку країни, дотримання свободи слова та Прав людини, європейській та євроатлантичній інтеграції, своїм передвиборчим обіцянкам і програмам, незалежно від того, хто б не прийшов на найвищі посади в області!

«Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді всіма доступними конституційними засобами гарантуватиме збереження статусу української мови, як єдиної державної мови в Україні.

Ми закликаємо усі свідомі демократичні політичні сили, громадські організації, депутатський корпус усіх рад, інтелігенцію Прикарпаття об’єднатися навколо єдиної справжньої об’єднаної опозиційної сили в Україні, національного лідера опозиції – Юлії Тимошенко та одноіменного «Блоку Юлії Тимошенко» в області.

Спільними скоординованими зусиллями усіх відданих демократичним цінностям політичних сил Прикарпаття ми зможемо реально відстояти незалежність України, її суверенітет, територіальну цілісність, Конституцію, права і свободу людини, всебічний духовний і культурний розвиток, гармонію духовного розвитку та інтересів усіх релігійних конфесій, вищі економічні інтереси, стратегічну власність і активи!

Слава Україні! Героям слава!".

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи