БЮТівці подякували мешканцям Прикарпаття за підтримку на виборах Президента

Фракція «Блок Юлії Тимошенко» в Івано-Франківській обласній раді звернулась до громади Прикарпаття, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в пре-службі БЮТ.

Подаємо повний текст звернення:

"Дорогі краяни!

Прийміть найщирішу подяку від лідера об’єднаної демократичної опозиції Юлії Тимошенко, від обласної організації «ВО»Батьківщина», від фракції «Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді, за вражаючу безпрецедентну підтримку від виборців Прикарпаття під час президентської кампанії 2010 року, завдяки якій, область надала найбільше голосів на підтримку кандидатури Юлії Тимошенко в усій Україні, і особливу подяку за найнижчий в Україні рівень підтримки кандидатури Януковича у сім відсотків, половина з яких куплена.

На жаль, суспільно-політична ситуація в Україні після президентських виборів ознаменувалася реваншистським поверненням до влади антиукраїнської за змістом та духом антиконституційної коаліції комуністичних і регіональних українофобів, зрадників-одинаків, представників різношерстних олігархічних кланів та продажної фракції обМорозившогося Литвина, який виявилось був потрібен лише Януковичу, а не Україні.

Завдяки послідовній зрадницькій позиції колишнього висуванця помаранчевого Майдану екс-президента Віктора Ющенка та можновладної жменьки наближених примітивних запроданців з Банкової, братів та кумів, плющів, балог, мартининків, жваній, полянчечей та ін…., різних губернаторів та голів РДА, містечкових прикарпатських «противсіхів» з Білого дому та випадкових бездарних волоцюг районних адміністрацій, які завзято зомбували місцевих виборців зрадницьким вірусом, задля свого збереження на «коритних» посадах, стало можливим реалізація повернення до влади Януковича і його команди, а загалом розвал демократичної коаліції у Верховній Раді України, Уряду Юлії Тимошенко, у якому половину посад займали висуванці Ющенка зі складу НУНС. Наступними «жертвами» Януковича обов’язково стануть усі містечкові зрадники Майдану, яких беззастережно і негайно позбудеться т.зв. «нова влада».

Зрада Ющенком Майдану та мільйонів своїх виборців, в обмін на примарену посаду Прем’єр-міністра від президента Януковича, роздача та продаж гуртом і в роздріб найвищих державних нагород України, чи не усій своїй родині, кумам та братам, різнокаліберним пройдисвітам, зрадникам та банальним бандитам, які б мали сидіти у тюрмах, а зараз завдяки колишньому гарантові та його штатним лизоблюдам, які відразу продали і Ющенка, сидять у Верховній Раді, Кабінеті Міністрів та у його колишньому кабінеті на Банковій.

Ось ціна таким «меморандумам» та «універсалам»! Тепер всім очевидно і зрозуміло, що Ющенко і Янукович, це «два чобота пара», «два яйця тільки вигляд з боку!», бо «вони однакові»!

До влади тимчасово дорвалася зграя Януковича, яка відверто сфальсифікувала результати президентських виборів, у незаконний спосіб розвалили демократичну коаліцію у Верховній Раді України завдяки зраді Литвина, у антиконституційний спосіб сформували лжекоаліцію з «тушок» продажних депутатів, привели до влади «Азарівщину» з її україноненажерами і українофобами табачниками, лжеекономістами цушками, газовими дерибанщиками бойками і «найпрофесіональнішим» напомадженим і набріоліненим шефом СБУ хорошковським, відвертих ревізіоністів статусу української мови, як єдиної державної мови в Україні, реваншистів по відчуженню шельфу Чорного моря, національного скарбу газо-транспортної системи, лобістів збереження російського Чорноморського Флоту в Севастополі після 2017 року, посібників Росії у будівництві обвідних газопроводів в обхід території України, апологетів «Кирилізації» України, прибічників скасування нагород «Герой України» Степанові Бандері та Романові Шухевичу…

Фракція «Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді заявляє про свою абсолютну й категоричну опозиційність до нової антиукраїнської влади, й готова надалі гарантувати своїм виборцям, усій громаді Прикарпаття відданість ідеалам Майдану, демократичному курсу розвитку країни, дотримання свободи слова та Прав людини, європейській та євроатлантичній інтеграції, своїм передвиборчим обіцянкам і програмам, незалежно від того, хто б не прийшов на найвищі посади в області!

«Блок Юлії Тимошенко» в обласній раді всіма доступними конституційними засобами гарантуватиме збереження статусу української мови, як єдиної державної мови в Україні.

Ми закликаємо усі свідомі демократичні політичні сили, громадські організації, депутатський корпус усіх рад, інтелігенцію Прикарпаття об’єднатися навколо єдиної справжньої об’єднаної опозиційної сили в Україні, національного лідера опозиції – Юлії Тимошенко та одноіменного «Блоку Юлії Тимошенко» в області.

Спільними скоординованими зусиллями усіх відданих демократичним цінностям політичних сил Прикарпаття ми зможемо реально відстояти незалежність України, її суверенітет, територіальну цілісність, Конституцію, права і свободу людини, всебічний духовний і культурний розвиток, гармонію духовного розвитку та інтересів усіх релігійних конфесій, вищі економічні інтереси, стратегічну власність і активи!

Слава Україні! Героям слава!".

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи