Губернатор Тернопільщини Чижмарь подасть апеляцію на рішення суду за позовом Максимова



Голова ОДА Юрій Чижмарь прокоментував рішення Тернопільського міськрайонного суду, за позовом начальника УМВСУ в Тернопільській області. Він подасть апеляцію на рішення суду за позовом  Максимова, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА,

«На жаль, суд не дав відповіді на основні питання: який студент в Україні, окрім сина начальника обласної міліції, може за три роки здобути вищу освіту? чому в додатку до диплома початком навчання  у вузі сина Максимова значиться 2003 рік, коли на той час він ще був учнем школи? як без служби в армії людину взяли на службу в органи внутрішніх справ?», - сказав Юрій Чижмарь.

При цьому губернатор наголосив, що суд навіть не розглянув документи Міністерства освіти і науки, надані за заявою народного депутата Владислава Каськіва, про підстави видачі диплома Максимову О.В..

«Ми подамо апеляцію. А також поставимо питання про відповідність процедури проведення судового процесу перед Вищою Радою Юстиції», – наголосив Юрій Чижмарь.

Керівник області пригадав 2007 рік, коли він  прийшов працювати в область: «Тоді  відбулася зустріч, на якій з одного боку сиділи представники правоохоронних органів, з іншого боку – він. І кожен з силовиків відчитався скількох губернаторів прийняли і провели з області. Тоді переді мною  постала чітка картинка: або працюю так, як вимагає ця система, це оточення, або борюся. Я вибрав другий варіант, тому й не сподобався багатьом із керівників судових та правоохоронних органів».

« Багато з них вже не працюють і багато з них вже не будуть працювати, – зазначив голова ОДА. – Тому, я думаю, ми це питання знімемо. Кожне правопорушення має отримати свою оцінку, на нього обов’язково потрібно реагувати. І навіть генеральська посада чи великі погони не повинні надавати статусу недоторканності».

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи