Губернатор Тернопільщини зустрівся з Генеральним консулом Російської Федерації у Львові



Губернатор Тернопільщини Юрій Чижмарь зустрівся з Генеральним консулом Російської Федерації у Львові Євгеном Гузєєвим, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

Під час зустрічі, яка відбулася в обласній державній адміністрації, сторони обговорили широкий спектр питань.

Зокрема, мова йшла про соціально-економічну ситуацію на Тернопіллі та перспективи налагодження співпраці Тернопільської області з регіонами Російської Федерації.

Сторони домовилися обмінятися інформацією про інвестиційні пропозиції, які можуть зацікавити українських та російських підприємців

Російський дипломат наголосив, що консульство зацікавлене у налагодженні ефективної взаємодії між регіонами Росії та України.

Довідково

Зовнішньоторговельний оборот товарами та послугами області з Росією за 2009 рік склав 15,3 млн. дол. США, що становило 4,8% від загального зовнішньоторговельного обороту області.

Станом на 1 січня 2010 року обсяг прямих російських інвестицій в економіку області становив 0,8 млн. дол. США або 1,1% в загальному обсязі прямих іноземних інвестицій. За цим показником Російська Федерація посідала 18 місце серед 36 країн-інвесторів області.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи