П'ята "Школа лідерів" стартує на Прикарпатті

Ось уже вп’яте в Івано-Франківську стартує безпрецедентний проект для молоді – «Школа лідерів», - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Презентація відбудеться в НД «Просвіта» 16 лютого 2010р. о 17:00. Організатори – незмінні: Молодіжна адміністрація, Молодіжний Союз Наша Україна, Молода Просвіта та ГР «Молодь за зміни».
Метою «Школи лідерів-5» є знаходження та особистісний розвиток молодих перспективних людей зі всієї Івано-Франківщини, котрі прагнуть і готові працювати для власного та суспільного блага, самореалізовуючись в громадській діяльності, політиці, бізнесі.
Довідка:
«Школа лідерів» за період свого 13-річного існування стала хорошим стартом для плеяди на сьогодні успішних, відомих особистостей – політичних, громадських, культурних діячів нашого краю; об’єднала широкі кола найрізноманітніших активістів міста та області, зокрема стала колискою вже відомого громадського руху «Молодь за зміни», зібравши в своїх лавах представників не лише Івано-Франківська, а й районів Прикарпаття.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи