Народний депутат Зіновій Шкутяк (фракція НУНС) друкує антисеміські листівки та статі?






Народний депутат Зіновій Шкутяк (фракція НУНС), керівник Івано-Франківської обласної організації партії «Наша Україна» разом із своїм давнім сподвижником бізнесменом Михайлом Горчаком займаються друком та поширенням антисемітських листівок, - повідомив керівник штабу БЮТ на Прикарпатті Дмитро Шлемко в інтерв’ю інформаційному сайту «Малакава».

Сайт «ОстроВ» повідомляв про те, що останніми днями в центрі Івано-Франківська активно розповсюджують листівки з компрометуючими закликами не голосувати за одного із кандидатів в президенти, а саме: Юлію Тимошенко, бо вона, як розповідається у агітках «жидівка» і хоче стати «повноцінним жидівським намісником в Україні».

«Я знаю хто цим займається – повідомив народний депутат України від фракції БЮТ Дмитро Шлемко. «Нашоукраїнці» та «регіонали» об’єднали свої офіси і наразі займаються друком цих провокативних листівок. Відповідальний за це — депутат міської ради Горчак, який разом із Шкутяком чимало вкрали в місті».

Як сказав Дмитро Шлемко, такі дії є незаконними, але правоохоронні органи закривають на це очі: «Я тішуся з того, що це останній подих цієї політичної сили, що, на жаль, зайняла позицію «жити по понятіям» відкинувши усі моральні устої галичан, — каже нардеп, — У них тільки і залишилось, що займатися такими провокаціями на теренах Франківщини. Але це не надовго».

Нагадаємо також, що газета "Галичина" (офіційний орган Івано-Франківської обласної ради) публікувала статтю подібного змісту про родичів Ю.Тимошенко. Ця ж сама стаття  «Із червоною зіркою на грудях і зіркою Давида в серці» надрукована сьогодні в обласній газеті «Галицький кореспондент».

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи