Молодь залучатимуть до державотворення в Івано-Франківську

Першого лютого 2010 року в Івано-Франківську стартує проект «Банк ідей», - повідомили кореспондента "ОстроВ" в молодіжній адміністрації Івано-Франківської області.

Його організатори стверджують, що теза «залучення ідей та потенціалу молоді до процесу державотворення» з цього дня отримує право на життя. Адже саме з неї розпочинаються всі нормативні документи, які стосуються молодіжної політики.
Координатор проекту, в.о. заступника голови Молодіжної адміністрації Уляна Івасишин проінформувала: «Основна мета проекту – залучення ідей молоді до розбудови області, окремих громад, реалізація молодіжної політики в населених пунктах Прикарпаття.
Для того, щоб запропонувати свою ідею, необхідно її відповідним чином оформити (проблема, яку ідея вирішує, мета, зміст, очікувані результати) та надіслати листом на адресу Молодіжної адміністрації:
76004, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 640, Молодіжна адміністрація або електронною поштою: ma2020@ukr.net ».
Організатори проекту розглянуть кожну ідею. Всі вони будуть донесені до керівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів через районні молодіжні адміністрації та молодіжні міськвиконкоми. Найкращі та найцікавіші ідеї будуть втілені в життя. За словами Голови Молодіжної адміністрації Володимира Олійника: «Ідея «Банку ідей» виникла у зв’язку з тим, що неодноразово від молоді на адресу МА вже надходили різні ініціативи: «Молодіжний екологічний патруль», конкурс «ТОП-100 молодіжних лідерів Прикарпаття», конкурс «Молодий підприємець року», «Введення штрафів для винних у дитячому і підлітковому алкоголізмі», а 10 лютого відбудеться реалізація однієї з них – «Перший політслем в Івано-Франківську» на тему: «Моє ідеальне місто», що проводитиме ГР «Молодь за зміни»».

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи