Почесне консульство Данії відкриють у Львові



Почесне консульство Королівства Данія відкриють у Львові, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.

Про це йшлося вчора, 27 січня, під час офіційної зустрічі голови Львівської ОДА Миколи Кмітя з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Данія в Україні Мікаелем Борг-Хансеном.

Микола Кміть підтримав позицію Мікаеля Борг-Хансена щодо погодження кандидатури Ларса Вестберга, голови правління Західноукраїнської філії Європейської бізнес-асоціації, на посаду почесного консула Королівства Данія у місті Львові.

«Ми вважаємо, що Ларс Вестберг був би дуже сильною фігурою і посприяв вливанню інвестицій у ваш регіон, якщо б його визнали почесним консулом Данії у Львові. Я вже піднімав це питання у Києві під час зустрічі з представником МЗС. Затримка за тим, що почесним консулом може бути лише громадянин України, котрий користується підтримкою місцевої влади. Громадянства може набути лише особа, яка впродовж 5 років проживає на території України», — сказав Мікаель Борг-Хансен.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть наголосив, що влада Львівщини підтримає кандидатуру Ларса Вестберга на цей пост і надішле про це усі необхідні документи.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи