А.Яценюк агітує в Івано-Франківську

Нам потрібно мати проект нашої держави, проект «Україна», - сказав Арсеній Яценюк на мітингу, що відбувся в Івано-Франківську сьогодні 27 вересня 2009 року. 

«Перед тим як будувати хату, що робимо? – Проект.  Лише після того, як ми визначимося, яка має бути хата, ми починаємо її будувати. Без проекту лише псячу буду можна збудувати», - з іронією зазначив Яценюк. 

«Країна потребує будови, вірніше відбудови, - сказав А.Яценюк, - країна знаходиться в кризі, але ніхто не каже як з неї вийти». 

Далі майбутній кандидат у Президенти України назвав свої чотири пріоритети. «Моя відповідь на кризу, це – по-перше, нова індустріалізація держави... По-друге, гроші є у нас під ногами, наша найбільша цінність, - це земля... Україна є класичною аграрною державою… По-третє, Україна - це передусім люди, і для мене найголовніше вирішити питання так, щоб у нас була здорова і освічена нація. І четверте, - це питання безпеки держави». 

Монолог А.Яценюка тривав десять хвилин, потім настав час питань від людей, що зібралися на Вічовому Майдані Івано-Франківська. Арсеній Яценюк ще протягом години давав змістовні і глибокі відповіді на зручні для нього питання. Проте, люди які стояли на майдані, так і не дочекалися відповіді на питання про його ставлення до визнання ОУН-УПА воюючою стороною, незважаючи на два запитання на цю тему.  

А.Яценюк гостро і критично відзивався про свої конкурентів на майбутніх виборчих перегонах, проте впадало у вічі, що основним конкурентом на заході України він вважає Юлію Тимошенко, ім’я якої в негативному смислі було згадано ним  більше десяти разів.

Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи