Звіт УЕФА по Львову - провокація?

Міський голова Львова Андрій Садовий називає провокацією появу в Інтернеті звіту УЄФА щодо будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі Львівської міської ради.

«Для нас є дивною і відверто скандальною чергова спроба дискредитації Львова і його підготовки до Євро-2012. Ми вже звикли, що такі речі систематично з’являються протягом усього часу підготовки, особливо після позитивних для нашого міста сигналів» - сказав А.Садовий.
За його словами, кілька днів тому Львів відвідав директор Євро-2012 Мартін Каллен і ми отримали його позитивні оцінки. Крім Львова він побував в Івано-Франківську і Трускавці і зміг пересвідчитись, що європейським містом є не лише Львів, але й інші міста Західної України.
«Так, в процесі будівництва стадіону є чимало труднощів. Так, у нас є багато проблемних робочих питань з «Азовінтексом», на що нам звертає увагу УЄФА і про що йдеться в цьому звіті. Так є під час реалізації будь-якого крупного проекту. І жорсткі оцінки експертів УЄФА є також не дивиною для нас. Ми працюємо в такому режимі з фахівцями європейської футбольної асоціації ось вже два з половиною роки. І критичні зауваження УЄФА є для нас допомогою, а не перешкодою» - каже міський голова Львова.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи