Ініціативна група зі Львову збирається провести всеукраїнській реферндум






У Львові створено ініціативну групу для проведення всеукраїнського референдуму, - повідомляє jeynews.com.ua.

15 серпня у Львові відбулося громадське обговорення про проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питань захисту конституційного ладу в Україні.

В громадському обговоренні щодо питань проведення референдуму, ініційованого народним депутатом України, лідером Всеукраїнської громадської організації «ФРОНТ ЗМІН» Арсенієм Яценюком, взяло участь понад 300 львів'ян, а також майже 5 тисяч мешканців Львівщини у десяти районах і чотирьох містах обласного підпорядкування.

Для обговорення було запропоновано три тези, які б унеможливили втручання політичних сил в Основний Закон держави без згоди українського народу.

За результатами громадського обговорення було визнано доцільним та схвалено проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою із запропонованих питань. Також затверджено точне формулювання змін до відповідних статей Конституції України, запропонованих для обговорення.
З метою виконання вимог чинного законодавства вирішено створити ініціативну групу всеукраїнського референдуму для подальшої її реєстрації у Центральній виборчій комісії України і збору підписів для проведення референдуму.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи