В міліції вважають, що напад на депутата в Чернівцях не має відношення до політики






Напад на депутата Чернівецької облради не мав політичного підтексту, вважають в МВС, - повідомляє кореспондент „ОстроВа”.

Слідчі допитали затриманих учасників розбійного нападу на депутата Чернівецької обласної ради, і встановили, що злочин скоєно з корисливих мотивів. Нападники мали на меті заволодіти майном та грошовими коштами депутата Василя Любимського. Ніякого політичного чи будь-якого іншого підтексту цей злочин не мав.

Нагадаємо, 5 червня вночі група осіб у камуфляжній формі та масках вчинили спробу проникнути у житло депутата Чернівецької обласної Ради Василя Любимського. При спробі проникнення один із нападників вдарив господаря будинку по голові, Любимський, своєю чергою, поранив одного з нападників з гладкоствольної рушниці 12 калібру. Нападники втекли з місця злочину.

Правоохоронці затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у скоєнні цього розбійного нападу на території Сторожинецького та Вижницького районів, ще двох зараз активно розшукують працівники міліції. Один із затриманих, який був поранений, наразі прооперований і перебуває у лікарні. Троє затриманих - мешканці м. Тирасполь, республіка Придністров’я, ще один - з Вижницького району Чернівецької області. Усі троє придністровці раніше судимі, двоє - у Придністров’ї за скоєння крадіжок та хуліганств, ще один - у Києві за квартирні крадіжки. Судом прийнято рішення про арешт трьох нападників, стосовно ще одного зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу - арешт.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи