30 листопада мер Львова сам піде у відставку



Мер Львова Андрій Садовий піде у відставку, після того як 30 листопада Львів офіційно стане господарем Євро-2012, - повідомляє „ЗІК”.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що 30 листопада піде у відставку. Це станеться тоді, як УЄФА виключить Львів зі списку міст, які прийматимуть «Євро-2012». Про це Андрій Садовий заявив учора, 28 травня, під час ефіру програми «Я так думаю» з Анною Безулик на 5 каналі.

Водночас мер Львова висловив впевненість, що до 30 листопада Львів на 100% виконає всі вимоги УЄФА. Разом з мером Львова у прямому включенні у програмі був також мер Харкова Михайло Добкін. Утім харківський посадовець не був настільки категоричний, як Андрій Садовий щодо питання відставки. Разом з тим М. Добкін заявив, що 30 листопада місто не опиниться у списку аутсайдерів.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи