9 травня в Івано-Франківську зупинятимуть "комунофашизм"

9 травня в Івано-Франківську «Студентська Свобода» проведе акцію «СТОП! комунофашизм», повідомляє кореспондент  "Острова".  Захід розпочнеться о 13-ій годині на Вічевому майдані в центрі Івано-Франківська.

Активісти організації планують виокремити на центральній площі міста «територію жертв комунофашизму» та обмежити її колючим дротом. На ній і відбуватиметься основне дійство.

Його метою стане демонстрація кількості жертв українців від гітлерівського та сталінського кровавих режимів, які панували на українських землях. Також організатори висловлять свою думку, щодо можливих продовжувачів антиукраїнської політики сьогодні. Тому крім згаданих персонажів у заході з’являться і деякі сучасні політичні діячі.

В такий спосіб націоналістична молодь намагається показати, що 9-те травня є не стільки святом, скільки днем пам’яті жертв двох тоталітарних антиукраїнських режимів і політичною спекуляцією сьогоднішньої «п’ятої колони» в Україні.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи